Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya antreine yardımcı olacaktır.

kaynağı bileğnöbettir]

Yangın kapısı kesinlikle hizmet konstrüksiyonlmalıdır? Yangın bapları prezantabl hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın hizmetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak ciğerin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının muhik bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlıklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının yoklama edilmesini mideerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve teamülaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Binanın deruninden zirya doğru inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak huzurlaşılan yangın merdivenleridir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en heybetli yararı yaman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın kapısı yangın merdivenine nazaran elan az yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut balans kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıhun dumanın ve şiddetli ısının dışarı çıkmasını önlemek için kapının sapa üstelik kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın kapısı montajı baştan aşağı hevesli şekilde bünyelması gereken ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıkan üründe yanılma gestaltlmaması gereken bir işlemlemdir.

Gök Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Tamlanan bu dem dilimleri bir bapnın yangına ne denli müddet dayanacağını dışa vurum etmektedir. Fakat bu konuda dikkatli sarhoş olmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 zaman üstelik dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

çın yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye pozitif raporunun tuzakınması derunin en önemli adımdır.

Report this wiki page