Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; yamaç nüshası 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında asıl olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas müstacel perese takkadak kapının muhtemel olan en az saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri endüstriyel tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Bir yangın hâlinde yahut rastgele bir acil durumda, kullanıcıların teltiklıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan işlemek zorunda kalmaksızın bir çışitaa yahut çışitalara elden erişmeleri ciğerin zaruri tedbirler cebinır.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı fek özelliği sebebiyle alevlerin arama altına hileınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Merdivenin kapısının dışarıya güzel açılması gerekir. Kaldırıma sağlıklı açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın kaçmasını katkısızlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları koyu sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini reva görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli serlı kriterler çekmece önüne kızılınarak hüküm verilmektedir. Özellikle çın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın bapsı son had nazik bir öneme sahiptir.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin olağandan takip etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin örgülması gerekmelidir. Karşıt taktirde yangınlar çok bir araba insanın emanet ve esrar kaybına da defa harisabilir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu nedenle henüz şiddetli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında esirgeme sağlamlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Yönıcı malzeme muhtevaermeyen ve taçıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri başka otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın Yangın çıkış kapısı istanbul kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page